"اليوم الثاني"

اهلا  بكم اصدقائي الاعزاء ومتابعيني الكرام.ويارب تكون دايما بخير وصحة وسعادة. انا الشيف منال وهكون معاكم دايما عالرصيف ابتداءً من النهاردة الي ما شاء الله... واتمني طبيخي يعجبكم يارب ومستنية اشوف تعليقاتكم. نبدأ بسم الله:


اليوم الثاني:برغل الخضار


المقادير


بصله كبيره
    بسله وجزر
   فلفل الوان 
 شعريه 
فلفل حار 
 فلفل اسود 
 معلقه كمون
   كاري
    كركم 
 توم
الطريقه:

 نضع البصله والتوم في اناء ويشوح بمعلقه من السمن او الزيت ثم نضع الخضار ويشوح ايضا جميعا ونتركه وفي اناء اخر نحمر الشعريه ويكون البرغل مغسول جيدا ومنقوع ومصفي ونضعه علي الشعريه بعد التحمير.

   وبعد ذلك الخضار السابق نضعه علي الشعريه بالبرغل ونضع الفل الاسود مع الكاري مع الكركم مع الكمون وبعد ذلك... نضع ماء ساخن يغطي لحين يصل للتسويه المطلوبه.. وبالهنا والشفا


Enregistrer un commentaire

Plus récente Plus ancienne