"اليوم الرابع"

اهلا  بكم اصدقائي الاعزاء ومتابعيني الكرام.ويارب تكون دايما بخير وصحة وسعادة. انا الشيف منال وهكون معاكم دايما عالرصيف ابتداءً من النهاردة الي ما شاء الله... واتمني طبيخي يعجبكم يارب ومستنية اشوف تعليقاتكم. نبدأ بسم الله:

اليوم الرابع:نجرسكوا


المقادير كيس مكرونه اسباجتي مسلوقه

 هنعمل الباشاميل الاول

 2او3معلقه دقيق

 ملعقتين كبار سمنة

  كوباية شوربه


 ومكعب ماجي


ولتر من الحليب


الطريقه: نضع السمنه وعليها الدقيق وندوبهم جيدا ثم نضع لتر الحليب البارد ونستمر في التقليب جيدا ونضع عليها كوب الشوربه مع مكعب المرقه مع الفلفل الاسود والملح ومعلقه كبيره من الجبنه الكريمى ورشه خفيفه من جوزة الطيب ونقلبهم جيدا مع بعض

   الحشو: طاسه ونضع فيها معلقتين من الزيت ونزل عليا البصل المبشور والفلفل الاخضر يتشوحو كويس ونضع عليهم المشروم وقطع من الفراخ صغيره شرايح مع الفلفل الاسود والملح وبابريكا ونتركهم خمس دقائق ع النار واخر حاجه نصف كوب من الزايتون المخلي وبكدا الحشو جاهز

   بنجيب صينيه وندهن زيت ثم حبه من الباشاميل تحت ثم نضع حبه من الخضار وهكذا ومعهم جبنه مودزريلا في ع الوجه وندخل الصينيه الفرن ع درجة حراره 200 ونسبها نصف ساعه وبالهنا والشفا


Enregistrer un commentaire

Plus récente Plus ancienne