اهلا بكم اصدقائي الاعزاء ومتابعيني الكرام.ويارب تكون دايما بخير وصحة وسعادة. انا الشيف منال وهكون معاكم دايما عالرصيف ابتداءً من النهاردة الي ما شاء الله... واتمني طبيخي يعجبكم يارب ومستنية اشوف تعليقاتكم
نبدأ بقي بسم الله.
اليوم الاول: طريقة عمل الممبار
المقادير
ك. ممبار
ك. رز
ك. طماطم
2بصله كبيره
شبت
وكزبره
وبقدونس
معلقه كبيره
نعناع ناشف
معلقه صلصه
خمس فصوص ثوم
2قرن فلفل
معلقة كمون
معقة بهارات
معلقة فلفل اسود
كوب من الزيت
معلقة ملح
2مكعب فاين فودز
ورق لورا
الطريقه:
بنقطع البصل والطماطم والخضرة والفلفل وجميع المكونات السابق ذكرها. ويغسل الارز جيدا ونضيف كل المقادير ونبدأ في الحشو ونعطي فراغ في الحشو. وبعدين نسلق الممبار بعد الحشو ووهو بيتسلق بنضيف ورق اللورا والفلفل الاسود والملح..
ويترك ربع ساعة.. ثم يحمر في الزيت...
وبالهنا والشفا
وماتنسوش هتسني تعليقاتكم.. بكل الحب ♥🌺 اسيبكم وميعادنا بكره ان شاء الله... تحياتي الشيف منال